14 Μαΐου 2019

Τρόποι Πληρωμής και Αποστολής

Αγαπητέ πελάτη,

Η παραγγελία σας μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

 

 Αντικαταβολή    

Μέσω της εταιρείας ταχυαποστολής (courier) ACS, με την παράδοση της παραγγελίας σας. 

  • Ισχύει για ποσά έως €150,00 για Απόδειξη λιανικής ή Τιμολόγια
  • Για ποσά μεγαλύτερα των €150,00 δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή. 

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζεται ότι όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή επιβεβαιώνονται σε κάθε περίπτωση τηλεφωνικά από τον αρμόδιο υπάλληλο μας. 

Ισχύει για ποσά έως €500,00 για Απόδειξη λιανικής ή Τιμολόγια. 

Για ποσά μεγαλύτερα των €500,00 δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή λόγω της Ελληνικής Νομοθεσίας που επιβάλλει κατάθεση ή πληρωμή μέσω κάρτας. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζεται ότι όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή επιβεβαιώνονται σε κάθε περίπτωση τηλεφωνικά από τον αρμόδιο υπάλληλο μας. 

 

 

 Χρέωση πιστωτικής κάρτας   

Η τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ αναλαμβάνει τη διαδικασία της πληρωμής σας, εξασφαλίζοντας έτσι την  ασφάλεια της συναλλαγής σας. Η  τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Εάν πρόκειται για τιμολόγιο, θα πρέπει η εξόφληση να γίνει με κάρτα της εταιρίας,  εάν πρόκειται για απόδειξη λιανικής θα πρέπει η πληρωμή να γίνει με προσωπική κάρτα, σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε.

Κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ.  Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον χρήστη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία πληρωμών της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, καθώς και η μεταφορά τους από την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης με πιστοποιημένη ασφάλεια της τράπεζας. Με τον τρόπο αυτό τα στοιχεία της κάρτας χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης, ενώ δεν αποθηκεύονται πουθενά. Δεν συλλέγουμε ούτε αποθηκεύουμε με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Πρέπει λοιπόν να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του e-shop :  www.chalkidis.gr

 

 

 

MasterCard + VISA        

 

Αριθμός κάρτας

Οι κάρτες Visa + MasterCard έχουν έναν 16-ψήφιο αριθμό της κάρτας, Το ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς θα σας ζητήσει τα στοιχεία της κάρτας σας, την ημερομηνία λήξης της κάρτας σας και τον αριθμό επαλήθευσης CVC. Το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας θα πρέπει να συμπίπτει με το όνομα της κάρτας που θα χρησιμοποιηθεί, σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με e-mail.

Αριθμός επαλήθευσης κάρτας CVC

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό    

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών με το www.chalkidis.gr. Η παραγγελία σας θα τύχει επεξεργασίας και θα ολοκληρωθεί με αποστολή, μόλις εμφανιστεί η κατάθεσή σας, συνήθως 2 εργάσιμες ημέρες. Ωστόσο, το χρονικό διάστημα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την τράπεζα. Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα.

Οι συνεργαζόμενες τράπεζες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για προεξόφληση της παραγγελίας σας είναι:

ΕΘΝΙΚΗ      GR74011044900000449470121-65 – Λογ.449/470121-65  

ΠΕΙΡΑΙΩΣ   GR60017225100052510127737280 –  Λογ.5251 0127 737 280

Δικαιούχος : ΧΑΛΚΙΔΗΣ Α. Ε.Ε.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου ή πωλήσεων στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο sales@chalkidis.gr, αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα (0030)2463022266 / 2463081700 ή να στείλετε φαξ στο 2463081711. 

 

Τρόποι αποστολής δεμάτων

 

ACS courier

Ο προτεινόμενος από την www.chalkidis.gr τρόπος αποστολής, είναι με Acs Courier. Η εταιρία μας συνεργάζεται πολλά χρόνια με την ACS και σας διαθέτει την μεταφορά και παράδοση των δεμάτων σας με €4,00 στον χώρο σας, μέχρι 8 κιλά. Για παραπάνω κιλά η χρέωση είναι +€1,00 ανά κιλό. 

Αντικαταβολή, είναι εφικτή αλλά έχει έξτρα χρέωση + €3,50, ανεξαρτήτου ποσού, ποσότητας ή όγκου. 

 

Παραλαβή από το κατάστημα.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας μέσω της ιστοσελίδας μας και να παραλάβετε τα εμπορεύματα από το κατάστημα την ημέρα που θα αναγράφεται στο  email που θα παραλάβετε.

Επιλογή δική σας courier ή με την ACS και δική σας χρέωση.

Είναι δυνατή η παραλαβή από το κατάστημα με όποια courier επιθυμείτε, με δική σας χρέωση, εφόσον δώσετε εσείς εντολή στην courier για την ημέρα παραλαβής. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία, ή να το αναφέρετε στα σχόλια αναλυτικά.

Μεταφορικές εταιρίες

Η www.chalkidis.gr μπορεί να σας στείλει με μεταφορική εταιρία τα εμπορεύματα της επιλογής σας στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Προτεινόμενα πρακτορεία μεταφορών: 

– ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ για Αθήνα (μέχρι το πρακτορείο),

  Ορφέως 151, 10447 Αθήνα, Τηλ.2103467277

 

– Πτολεμαιδα ExpressΜΠΙΛΙΟΥΣΗΣ-ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ για Θεσσαλονίκη (μέχρι πρακτορείο)  Διαβατών 10 & Πόντου, Περιοχή Β ΚΤΕΟ, Μενεμένη, 54628, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , 2310778438

 

– SPIΝΤER ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ  για Δυτική, Κεντρική, Ανατολική Μακεδονία (Βέροια, Κοζάνη, Έδεσσα, Νάουσα, Φλώρινα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Λάρισα, Τρίκαλα, Καστοριά, Κιλκίς, Σέρρες, Καβάλα, Δράμα). Τα γραφεία της είναι στην Διευθ. Νικ. Μάντζαρου 13, Θεσσαλονίκη 546 27, Τηλέφωνο2310515114, τηλεφ. Πτολεμαίδας 2463055740,   

Σε αυτήν την περίπτωση προηγείται τηλ.επικοινωνία για την ημέρα και τον τόπο της παράδοσης. 

 

-Για την υπόλοιπη Ελλάδα, υπάρχουν συνεργαζόμενα πρακτορεία. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να συνυπολογιστεί το κόστος των μεταφορικών, θα επικοινωνήσει αρμόδιος υπάλληλος μας ή θα σας αποσταλεί εκ νέου e-mail για το κόστος στον πελάτη. Η αποστολή θα εκτελείτε εφόσον επιβεβαιωθεί η όλη διαδικασία. Για τα νησιά και τις απομακρυσμένες περιοχές η παράδοση εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες και τις προγραμματισμένες παραδόσεις των ταχυμεταφορικών που έχουν επιλεχθεί.

 

ΚΥΠΡΟΣ

Η αποστολή στην Κύπρο μπορεί να γίνει μέσω συνεργαζόμενων πρακτορείων της Θεσσαλονίκης. Η παράδοση γίνεται εντός 2 εβδομάδων και αφού έχει ενημερωθεί ο πελάτης για το κόστος και την όλη διαδικασία. Η Αντικαταβολή δεν είναι δυνατή και δεν προτείνεται η μεταφορά με ταχυμεταφορική  λόγω του υψηλού κόστους.  

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Εάν επιλέξετε ”άλλος τρόπος”  θα πρέπει να συμπληρώσετε στα σχόλια τον τρόπο μεταφοράς που επιθυμείτε, ώστε να υπάρξει επικοινωνία. Εάν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας χωρίς να έχουν υπολογιστή τα μεταφορικά σωστά θα πρέπει να υπάρξει διορθωτική κίνηση ή ακύρωση της παραγγελίας και παραγγελία εκ νέου με τα σωστά μεταφορικά. Εκτός βέβαια από την περίπτωση που τα μεταφορικά βαρύνουν τον πελάτη

Translate »