14 Μαΐου 2019

Τρόποι Πληρωμής

Αγαπητέ πελάτη,

Η παραγγελία σας μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

 

 

 Αντικαταβολή    

Μέσω της εταιρείας ταχυαποστολής (courier) ACS, με την παράδοση της παραγγελίας σας. 

Ισχύει για ποσά έως €500,00 για Απόδειξη λιανικής ή Τιμολόγια. 

Για ποσά μεγαλύτερα των €500,00 δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή λόγω της Ελληνικής Νομοθεσίας που επιβάλλει κατάθεση ή πληρωμή μέσω κάρτας. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζεται ότι όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή επιβεβαιώνονται σε κάθε περίπτωση τηλεφωνικά από τον αρμόδιο υπάλληλο μας. 

 Χρέωση πιστωτικής κάρτας   

Η τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ αναλαμβάνει τη διαδικασία της πληρωμής σας, εξασφαλίζοντας έτσι την  ασφάλεια της συναλλαγής σας. Η  τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Εάν πρόκειται για τιμολόγιο, θα πρέπει η εξόφληση να γίνει με κάρτα της εταιρίας,  εάν πρόκειται για απόδειξη λιανικής θα πρέπει η πληρωμή να γίνει με προσωπική κάρτα, σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε.

Κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ.  Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον χρήστη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία πληρωμών της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, καθώς και η μεταφορά τους από την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης με πιστοποιημένη ασφάλεια της τράπεζας. Με τον τρόπο αυτό τα στοιχεία της κάρτας χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης, ενώ δεν αποθηκεύονται πουθενά. Δεν συλλέγουμε ούτε αποθηκεύουμε με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Πρέπει λοιπόν να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του e-shop :  www.chalkidis.gr

VISA        

Αριθμός επαλήθευσης κάρτας

Ο αριθμός επαλήθευσης κάρτας -ή Card Verification Value (CVC2)- αποτελείται από τα τρία τελευταία ψηφία του αριθμού που αναγράφεται στο πλαίσιο υπογραφής. Σε πολλές παραγγελίες μέσω ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή του διαδικτύου ζητείται επιπλέον ο αριθμός επαλήθευση κάρτας, ώστε να διασφαλίζεται ότι ο αγοραστής έχει πραγματικά την κάρτα στα χέρια του και δεν χρησιμοποιεί παλιές αποδείξεις.

MasterCard     

Αριθμός κάρτας

Οι κάρτες MasterCard έχουν έναν 16-ψήφιο αριθμό της κάρτας.

Αριθμός επαλήθευσης κάρτας CVC

Ο αριθμός επαλήθευσης κάρτας -ή Card Verification Code (CVC2)- αποτελείται από τα τρία τελευταία ψηφία του αριθμού που αναγράφεται στο πλαίσιο υπογραφής. Σε πολλές παραγγελίες μέσω ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή του διαδικτύου ζητείται επιπλέον ο αριθμός επαλήθευση κάρτας, ώστε να διασφαλίζεται ότι ο αγοραστής έχει πραγματικά την κάρτα στα χέρια του και δεν χρησιμοποιεί παλιές αποδείξεις.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό    

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας δοθούν πληροφορίες για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών με το www.chalkidis.gr. Η παραγγελία σας θα τύχει επεξεργασίας και θα ολοκληρωθεί με αποστολή, μόλις εμφανιστεί η κατάθεσή σας, συνήθως 2 εργάσιμες ημέρες. Ωστόσο, το χρονικό διάστημα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την τράπεζα. Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα.

Οι συνεργαζόμενες τράπεζες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για προεξόφληση της παραγγελίας σας είναι:

ΕΘΝΙΚΗ      GR74011044900000449470121-65 – Λογ.449/470121-65  

ΠΕΙΡΑΙΩΣ   GR60017225100052510127737280 –  Λογ.5251 0127 737 280

Δικαιούχος : ΧΑΛΚΙΔΗΣ Α. Ε.Ε.


Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου ή πωλήσεων στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο sales@chalkidis.gr, αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα (0030)2463022266 / 2463081700 ή να στείλετε φαξ στο 2463081711. 

Translate »